Ontdek Waterlandpleinbuurt

  • Uitzicht
  • Plein
  • Toren
  • Noordermare

Sport

Met een skatepark, ijsbaan, sportpark en golfclub om te hoek is het ook voor de sportliefhebber the place to be. Hier kun je na hartenlust uitblinken in outdoor sporten door zelf lekker de natuur in te gaan om een lang stuk te gaan hardlopen, skaten of wandelen. Ook voor de sportievelingen die het liever binnenshuis houden is er genoeg te doen. Sportcentra met de meest geavanceerde apparatuur en groepslessen maken sport voor jong en oud een plezier en zorgt ook voor sociale interactie met de buurt. De jachthaven zal voor de watersporter natuurlijk de ultieme plek zijn om vrijwel direct het water op te kunnen en de mogelijkheid bieden om de boot dichtbij huis te hebben.

 

Golfbaan Amsterdam - Waterland

Sinds 1990 kunt u bij de Waterlandse Golfclub al prima een balletje slaan. Zonder wachtlijst en/of certificaat kunt u hier lid worden en genieten van golfen in de prachtige natuur.

http://www.golfbaanwaterlandamsterdam.nl/welkom/

 

Golfbaan Amsterdam WaterlandGolfbaan Amsterdam Waterland


ASV De Dijk

Ook aan de voetballiefhebbers is gedacht, die kunnen terecht bij ASV De Dijk op de Schellingwouderdijk. U kunt hier terecht voor zaalvoetbal, veldvoetbal, toernooien en ook trainingen worden hier gegeven. Van junior tot senior, van man tot vrouw, iedereen kan hier een balletje trappen. Met plezier, ambitie en respect als kernwaarden en een prachtige locatie aan het IJ is deze voetbalvereniging zeker een bezoekje waard.

www.asvdedijk.nl

 

ASV De Dijk


Noorderparkbad

Zwemmen kan om veel verschillende redenen, misschien wel ontspanning, conditietraining, revalidatie, maar één ding is zeker. Bij het Noorderparkbad bent u aan het juiste adres. Hier vindt u niet alleen binnen- en buitenbaden maar ook een uitgebreid aanbod van zwemlessen of lessen zoals aquajogging, een glijbaan en duikplanken.

https://www.amsterdam.nl/sport/waar-sporten/zwembaden/noorderparkbad/

Floraparkbad Amsterdam Noord