Ontdek Waterlandpleinbuurt

  • Noordermare
  • Toren
  • Plein
  • Uitzicht

Gezondheid

Op het gebied van voorzieningen binnen de zorg blijft Waterlandpleinbuurt ook niet achter. Naast een huisartsenpraktijk, tandarts en ouderkindcentrum tref je hier ook verschillende diensten aan op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. Maak het leven makkelijk door alles binnen handbereik te hebben en niet hoeven reizen voor goede zorg.

Gezondheidscentrum Waterlandplein

Gezondheidscentrum Waterlandplein is de plek voor uw gezondheid en welzijn. Hier vindt u alle zorg onder één dak. Van huisartsen, fysiotherapiepraktijk, apotheek, Ouder- en Kindcentrum tot maatschappelijke dienstverlening. Zeven zorgverleners werken samen aan uw gezondheid en welzijn. Fysiotherapie MCN, OKC, Stichting Doras, Kringapotheek Waterland, Huisartsenpraktijk Jonker|Koetsier, Huisartsenpraktijk Amsterdam Noord en Reinier MDC.

http://www.gcwaterlandplein.nl/

IMG_7680-640x360


Tandarts

Bij tandartspraktijk Quintero staat de patiënt centraal en door middel van een optimale tandheelkundige zorg op een professionele en vriendelijke manier zult u zich snel op uw gemak voelen. Hierbij vormen persoonlijke aandacht en kwaliteit de belangrijkste fundamenten van de praktijk. Alle medewerkers spreken naast Nederlands meerdere talen, zo kunt u ook geholpen worden in het Spaans, Portugees of Engels.

Tandarts Quintero


Friendship Sports Centre


Het Friendship Sports Centre is het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo. Een topsportomgeving met meer mogelijkheden dan ze ooit hebben durven dromen. Sporten, vallen en opstaan, vrij bewegen. Hier kunnen ze alles.

http://friendshipsc.nl/