Ontdek Waterlandpleinbuurt

  • Toren
  • Uitzicht
  • Noordermare
  • Plein

Maak 11 oktober kennis met het BVT

In uw buurt is het Buurtveiligheidsteam Waterlandpleinbuurt actief om samen met u de buurt schoon en veilig te houden. Kom kennismaken tijdens de Week van de Veiligheid!

In de Week van de Veiligheid staat het Buurtveiligheidsteam Waterlandpleinbuurt  op woensdag 11 oktober 2017 tussen 16.00 en 18.00 uur met een bus op het Waterlandplein. Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Het Buurtveiligheidsteam geeft informatie voor een leefbare buurt en tips om woninginbraak en overvallen te voorkomen. Kom kennismaken en neem de nieuwe flyer mee. Hierop staan handige tips voor het melden van overlast in de buurt.

 

Uw ervaringen

Vertel het Buurtveiligheidsteam over uw ervaringen in de buurt. U kunt de wijkagent , handhavers en toezichthouders van het Buurtveiligheidsteam Waterlandpleinbuurt van alles vragen over wat zij doen, waarvoor u het team kunt benaderen, en wat u zelf in de buurt kunt doen.

Met deze actie richt het team zich op een schone leefomgeving en vooral op veiligheid, nu het steeds eerder donker wordt. Het Buurtveiligheidsteam is benieuwd naar uw gevoel van veiligheid in de Werengouw.

Wilt u een reactie toevoegen aan dit bericht:


Security image. You must enable images to submit entry
Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)
Vul de codes uit het plaatje in. Uw reactie zal goedgekeurd worden door de beheerders van de website alvorens deze geplaatst zal worden.